phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Конферентни мебели

Наем и продажба

За пълното оборудване на една зала или конгресен център е важно да се избере подходящо и функционално конферентно обзавеждане. Конферентни маси (банки) с подходящ размер, изработени от здрави и олекотени материали, окомплектовани със сгъваеми крака, за да могат лесно да бъдат пренасяни от едно място на друго и  компактно съхранявани; компактни и удобни конферентни столове, тапицирани с негорими материали и олекотени здрави и устойчиви крака и подлакътници; лекторски и конферентни катедри с класически или модерен дизайн, с възможност за индивидуално брандиране и интеграция на лого.

Конгрес Инженеринг предлага пълната гама висококачествено конферентно обзавеждане, необходимо за оборудване на конферентна зала, конгресен център или зала за обучения.

Конферентни столове

Конферентни мебели

Конферентни столове от дърво и пластмаса

Тапицирани конферентни столове

Опции и аксесоари

Конферентни маси

Конферентни мебели

Конферентни маси (маси тип „банки“)

ПДЧ маси със сгъваеми крака за конферентни зали.

  • Метална  сгъваема конструкция – прахово боядисана.
  • Плот от ПДЧ 18мм.
  • Възможност за подсилване на плота с допълнителни елементи при по-големите размери.
  • Гумен страничен кант. Гуменият кант от една страна предпазва масата от нараняване при транспортирането й,  а от друга – осигурява защита срещу проникване на влага в структурата на плота.

Богато разнообразие от решения със система конферентни маси RAFFAELLO!

Конферентни и лекторски катедри

Конферентни мебели

Конгрес Инженеринг предлага проектиране, дизайн и изработка на различни модели конферентни катедри по поръчка на клиента. Подходящи са за различни по характер приложения и са съобразени с интериорните решения на съответната зала. Богато разнообразие от материали и цветове, модерно интегрирани професионални презентационни технологии и ефектни осветителни детайли позволяват да се направи прецизният избор, в зависимост от изискванията и нуждите на конкретното събитие.

Тапицирани конферентни катедри

Изготвени по индивидуален проект, този тип катедри са изключително подходящи за използване в хотели и конгресни центрове със запазена марка и стил, като придават тежест и усещане за официалност и сериозност на събитието. Катедрите могат да бъдат създадени в различни форми и позволяват различно ниво на оборудване със специални презентационни, мониторни и микрофонни системи. За допълнителен ефект и подчертаване на формата могат да бъдат използвани специални осветени детайли и скрито осветление.

Класически конферентни катедри

Класическите катедри са напълно мобилни и лесни за употреба. Ниското тегло и компактните размери на катедрата позволяват лесното й и бързо преместване от една зала в друга, както и безпроблемното транспортиране дори и с лек автомобил. Използването на този тип катедри ви позволява лесно и безпроблемно провеждане на презентации, без да се налага да се лишавате от удобството на катедрата.

Модерни конферентни катедри

Ефектните конферентни катедри са модерно решение, което дава възможност умело да се съчетаят комфортът, изискаността и футуристичният модерен дизайн. Създадени като комбинация от различни нестандартни материали и пространствено богати форми, този тип катедри са перлата на една модерна и съвременна сцена.