phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

За компанията

Конгрес Инженеринг

Лидер в комплексните конферентни решения

Организиране на конференции и събития Наем и продажба на конферентно оборудване Проектиране и оборудване на конферентни зали Преводачи за симултанен и консекутивен превод Конферентни декори, ефектно осветление и мебели Сценичен дизайн и 3D визуализации. . .

СЪЗДАВАНЕ

Историята на Конгрес Инженеринг започва през далечната 2002 г. В началото компанията започва да развива рентал услуги на пълна гама от професионална апаратура за техническо осигуряване на конферентни събития. В течение на времето и натрупването на все повече опит, Конгрес Инженеринг постепенно започва да поема реализацията на всички етапи от създаването на едно събития.

Партньор в техническото обслужване на конферентни събития

Конгрес Инженеринг е изборът на всички луксозни хотели и водещи туроператорски, преводачески и PR агенции, когато става дума за реализация и техническо обезпечаване на мащабни коферентни събития. Компанията бързо се превърна в идеална комбинация от високи технологии, стил и професионализъм в областта на наемния сектор. След като рентал услугите покриха по-големите градове в страната, Конгрес Инженеринг доказа способността си да поема ангажименти извън територията на България. Проведоха се серии от събития в Унгария, Румъния и Македония.

Преводачески услуги

Конгрес Инженеринг осигурява не само високо технологични и професионални системи за превод, но и най-добрите преводачески услуги. Компанията осигурява на своите клиенти и партньори най-търсените преводачи за симултанен и консекутивен устен превод на над 20 различни езика. Ние подбираме професионалните преводачи, с които работим, съгласно тематиката на съответното мероприятие.

Основен търговски представител на лидери в бранша

Бързото развитие на конферентния туризъм естествено доведе до скок в продажбите на конферентно оборудване и системи. В този динамичен пазар, добрите контакти с международни компании, са решаващ фактор за развитие. В качеството си на официален представител за България на редица световните лидери в бранша, Конгрес Инженеринг е в състояние да предложи безконкурентни цени, съответстващи на полученото високо качество. Компанията разполага със специализиран проектантски и търговски отдели, отговарящи за проектиране, продажба и доставка на конферентна апаратура.

Сервиз и разработване

На базата на огромния технически капацитет на фирмата, се откри нов отдел за сервиз на аудио-видео техника и специализирана апаратура. Разработва и произвежда нестандартни електронни устройства и системи.

Сценичен дизайн и декорация

Едно събитие е много повече от група хора, събрани на едно място – то е преди всичко изживяване. Екипът на Конгрес Инженеринг може да осигури именно това на своите клиенти – незабравими спомени. Компанията ни предлага освен перфектно техническо обезпечаване и впечатляващ сценичен дизайн и декорация. Конгрес Инженеринг предлага дизайн, проектиране, изграждане и монтаж гърбове на сцени, вграждане на екрани и монитори, комбинации с ефектно осветление и нестандартни материали и специфични форми, предпечат и подготовка на винили и обемни елементи. А за да сме сигурни, че клиентът ще получи точно това, което иска – създаваме и специален фотореалистичен пространствен 3D проект на предстоящото събитие.

Транспорт и логистика

Осигуряването на сигурен и надежден транспорт е едно от главните условия за реализацията на успешно събитие. Конгрес Инженеринг разполага с фирмен транспорт, който позволява обслужването на различни по мащаб мероприятия. Сред услугите на компанията е и отдаването под наем на различни луксозни автомобили.

Ангажираност докрай

„За да си сигурен, че една работа е добре свършена – свърши я сам“ – е известна мисъл, в която екипът на Конгрес Инженеринг твърдо вярва. Ето защо екипът ни предлага на своите клиенти цялостна реализация на тяхното събитие. Ние се ангажираме с проекта от възникването на идеята до изпипването на най-малкия детайл в декорацията. Компанията предлага от избор на зала, през отдаване под наем на професионално техническо оборудване, изграждане на сценичен дизайн, подбор на професионални преводачи, както за устен, така и за писмен превод, дизайн и предпечат на материали, онлайн маркетинг на събитието, като и продажба, доставка и монтаж на последно поколение апаратура.

Отговорността да бъдем водеща компания в бранша, повишава чувствителността ни и към най-малките детайли и желания на нашите клиенти.

Конгрес Инженеринг постоянно се стреми да повишава своите критерии за професионално обслужване, предлагайки все по-пълни и по-качествени услуги в сферата на комплексните конферентни решения.

Мисия

Мисията на Конгрес Инженеринг е да пренася най-новите световни технологии и добри практики до нашите клиенти и предлагайки им индивидуални и оптимални решения.

Визия

Да продължим развитието си чрез разширяване на палитрата от професионални услуги и решения, гравитиращи около основният ни бизнес,  за да сме максимално близо до своите клиенти и да предлагаме все по-персонализирани и по-качествени продукти и услуги.

Ценности

Какво стои зад името на Конгрес Инженеринг показват ценностите, водили компанията през годините. Те са изпитани в нашата история и са се превърнали в стандарт на работа и индивидуално възприятие. Всеки наш служител крепи авторитета на компанията и подпомага за развитието на нашите качествата, които искаме да запазим и занапред.

Ценим нашите хора… Вярваме, че хората са изключително важен щрих в композицията на всяко професионално решение. Ние подбираме нашите служители внимателно и грижливо, като ценим индивидуалните цели и виждания на всеки наш колега. Ние разговаряме помежду си, изслушваме и взимаме под внимание различните разбирания и се съобразяваме с тях. Така превръщаме фирмата в механизъм задвижван от всички нас в посоката избрана от нас.

Гъвкавост… Компанията ни е напълно независима и самостоятелна. Ние работим с изпитани и доверени партньори в България и чужбина, на които можем да разчитаме във всеки един момент. Техническото оборудване и човешкия и логистичен ресурс са изцяло собственост и на разположение на компанията. Всичко това ни прави гъвкави във всяка ситуация и готови с богат набор от възможности и решения.

Персонализирано решение… Всяко решение, което предлагаме е съобразено с нуждата и представите на клиента. За нас е важно да разберем какво вижда човека срещу нас и какъв ефект иска да постигне.

Професионализъм… За нас предлагането на комплексни решения и висококачествени технологии, осигуряващи максимален резултат и оптимизация, е въпрос на професионално отношение към работата.

Коректност… Конгрес Инженеринг е коректен и уважаван бизнес партньор. Дългогодишното успешно партньорство на фирмата с множество компании лидери в бранша, доказва нашия коректен и отговорен подход.

Вдъхновяваме се от предизвикателствата… Предизвикателствата са стълбата нагоре и са създали света такъв какъвто го познаваме днес. Предизвикателствата са дали възможност на всеки да докаже себе си и да открива все по-добри и по-успешни решения. Ние се изправяме пред всяко ново начинание и с вдъхновение поглеждаме напред към отправените, към нас предизвикателства и перспективи.

Яснота и прозрачност… Ние правим нещата такива, че Вие знаейки точно от какво имате нужда, получавате от нас точно това.

Иновативност… Служители на нашата компания постоянно следят световните насоки в сферата на събитийния бизнес. Ние трансформираме най-новите и най-успешни световни технологии и решения в готови продукти съобразени с нуждите и възможностите на българския пазар.

Лично отношение… Нашите служители винаги подхождат с внимание и лично отношение към всеки свой клиент и партньор. За нас е важен човека с който работим и човека като такъв.

Отговорност и постоянство… Ние изпълняваме, поетите от нас ангажименти, съгласно предварително договорения начин. Нашите служители са винаги на разположение за съдействие. Развитието на компанията ни е плод на упорство и упорита работа, непоколебимо безкомпромисно отношение към качеството и постоянство в позициите и разбиранията си.