phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Конферентни мебели

Наем и продажба

За пълното оборудване на една зала или конгресен център е важно да се избере подходящо и функционално конферентно обзавеждане. Конферентни маси (банки) с подходящ размер, изработени от здрави и олекотени материали, окомплектовани със сгъваеми крака, за да могат лесно да бъдат пренасяни от едно място на друго и  компактно съхранявани; компактни и удобни конферентни столове, тапицирани с негорими материали и олекотени здрави и устойчиви крака и подлакътници; лекторски и конферентни катедри с класически или модерен дизайн, с възможност за индивидуално брандиране и интеграция на лого.

Конгрес Инженеринг предлага пълната гама висококачествено конферентно обзавеждане, необходимо за оборудване на конферентна зала, конгресен център или зала за обучения.

Конферентни столове

Конферентни мебели

Конферентни столове от дърво и пластмаса

Тапицирани конферентни столове

Опции и аксесоари за конферентни столове

Висококачествени столове произведени в Италия.
Столовете са с алуминиева база с релефен профил и алуминиеви заварки, което ги прави изключително здрави и леки в сравнение с железните.
Дунапренът е формован, които не се свива при дълго седене и дълготрайно използване, тествани са за 100 000 пъти сядане.
Дамаските са негорими и износоустоичиви, отговарящи на всички нови стандарти. Покриващи стандартите за пожарна безопасност съгласно изискванията на ЕС.

Конферентни маси

Конферентни мебели

Конферентни маси (маси тип „банки“)

Маси със сгъваеми крака за конферентни зали и конгресни центрове.

  • Метална  сгъваема конструкция – прахово боядисана и устойчива на надраскване.
  • Плот дебелина до 30мм.
  • Възможност за подсилване на плота с допълнителни елементи при по-големите размери.
  • Гумен защитен кант. Гуменият страничен кант от една страна предпазва масата от нараняване при използването ѝ,  а от друга – осигурява защита срещу проникване на влага в структурата на плота.
  • Аксесоари за транспорт и решения за съхранение на маси.

Проектиране и изработване на конферентни маси и борд рум решения!

Конгрес Инженеринг предлага проектиране, дизайн и изработка на различни модели конферентни маси за зали и конгресни центрове. Подходящи са за различни по характер приложения и са съобразени с интериорните решения на съответното помещение. Богато разнообразие от материали и цветове, модерно интегрирани професионални презентационни решения и ефектни детайли, в зависимост от вижданията и нуждите на клиента.

Конферентни и лекторски катедри

Конферентни мебели

Класически конферентни катедри

Класическите катедри са напълно мобилни и лесни за употреба. Ниското тегло и компактните размери на катедрата позволяват лесното й и бързо преместване от една зала в друга, както и безпроблемното транспортиране дори и с лек автомобил. Използването на този тип катедри ви позволява лесно и безпроблемно провеждане на презентации, без да се налага да се лишавате от удобството на катедрата.

Тапицирани конферентни катедри

Изготвени по индивидуален проект, този тип катедри са изключително подходящи за използване в хотели и конгресни центрове със запазена марка и стил, като придават тежест и усещане за официалност и сериозност на събитието. Катедрите могат да бъдат създадени в различни форми и позволяват различно ниво на оборудване със специални презентационни, мониторни и микрофонни системи. За допълнителен ефект и подчертаване на формата могат да бъдат използвани специални осветени детайли и скрито осветление.

Модерни конферентни катедри

Ефектните конферентни катедри са модерно решение, което дава възможност умело да се съчетаят комфортът, изискаността и футуристичният модерен дизайн. Създадени като комбинация от различни нестандартни материали и пространствено богати форми, този тип катедри са перлата на една модерна и съвременна сцена.

„ОТ-ДО“ цялостно проектиране на катедри по Ваша идея!

Конгрес Инженеринг предлага проектиране, дизайн и изработка на различни модели конферентни катедри по поръчка на клиента. Подходящи са за различни по характер приложения и са съобразени с интериорните решения на съответната зала. Богато разнообразие от материали и цветове, модерно интегрирани професионални презентационни технологии и ефектни осветителни детайли позволяват да се направи прецизният избор, в зависимост от изискванията и нуждите на конкретното събитие.

Дизайнерски ефектни мебели

Конферентни мебели