phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Дискусионни микрофонни системи

Под наем

Дискусионните микрофонни системи са единственото професионално решение за качествено  и комфортно разполагане на микрофони, необходими за озвучаване на дискусионни и кръгли маси, срещи с многобройни делегати и лектори и официални челни маси и президиуми.

Тези системи премахват необходимостта от инсталиране на множество кабели и използването на обемни и неудобни аудиосмесителни пултове. По този начин се елиминират рисковете от нежелани обратни връзки и микрофонии. Залагането на качествени микрофонни системи и правилно предвиденият брой микрофонни пултове са ключов фактор за постигането на комфортна среда за участниците в дискусията. Важно е да се има предвид и кой ще работи с инсталираното оборудване – предлаганите от нас системи са предвидени да работят безупречно без нуждата от постоянно присъствие но обучен оператор. Веднъж инсталирана и настроена от наш специалист, техниката ще работи по най-добрия начин, без необходимост от постоянни настройки и конфигуриране.

Конгрес Инженеринг предлага проектиране и монтаж на  професионални дискусионни системи за малки заседателни зали, дискусионни зали със среден размер и големи конгресни зали с многобройни участници.

Предлаганите от Конгрес Инженеринг дискусионни системи са напълно цифрови, с интегрирани модули за контрол на дискусията, за елиминиране на микрофонията и вградени автоматични модули за осъществяване на цифров аудиозапис. Такива системи са интелигентно решение за автоматично ограничаване на броя активни делегати, което запазва яснотата на изказа, елиминира нежеланите шумове в залата и създава последователност в дискусията. Системите разполагат и с председателски микрофонни пултове с разширени функции и приоритетен бутон.

Микрофонните пултове на дискусионните системи разполагат с вграден високоговорител, насочен към делегата. Този високоговорител позволява в някои случаи системата да бъде използвана без нужда от допълнително озвучаване в залата на дискусията.

Жични дискусионни системи BOSCH

Те впечатляват със своята простота и лекота на използване, но заедно с това са снабдени с най-съвременни технологични иновации. Компактната дискусионна система е лесна за настройка и използване. И все пак предоставя разширени функции и изключителна гъвкавост, което я прави идеално решение за всякакви заседателни и конферентни зали. Осигурява отлична речева разбираемост, благодарение на вградения цифров модул за елиминиране на микрофонията.

Безжични дискусионни системи BOSCH

Иновативните безжични конферентни системи използват най-съвременни технологии, в Wi-Fi стандартите и Smart Wireless управление за гарантиране на безжична връзка без никакви смущения. Проектирани да бъдат най-гъвкавите системи, те дават възможност за бърза и лесна настройка както за малки срещи, така и за големи конференции.