phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

За компанията

Конгрес Инженеринг

Лидер в комплексните конферентни решения

Организиране на конференции и събития Наем и продажба на конферентно оборудване Проектиране и оборудване на конферентни зали Преводачи за симултанен и консекутивен превод Конферентни декори, ефектно осветление и мебели Сценичен дизайн и 3D визуализации. . .

СЪЗДАВАНЕ

Историята на „Конгрес Инженеринг“ започва през далечната 2002 г. В началото компанията предлага рентал услуги на пълна гама от професионална апаратура за техническо осигуряване на конферентни събития. С течение на времето и натрупването на все повече опит Конгрес Инженеринг постепенно разширява обхвата на услугите си и днес е в състояние да реализира всички етапи от организацията на едно събитие.

Партньор в техническото обслужване на конферентни събития

Когато става дума за реализиране и техническо обезпечаване на мащабни коферентни събития, „Конгрес Инженеринг“ е естественият избор на всички луксозни хотели и водещи туроператорски, преводачески и PR агенции у нас. Компанията бързо се превърна в идеална комбинация от високи технологии, стил и професионализъм в областта на наемния сектор. След като рентал услугите покриха по-големите градове в страната, „Конгрес Инженеринг“ доказа способността си да поема ангажименти извън територията на България. Проведоха се серии от събития в Унгария, Румъния и Македония.

Преводачески услуги

Конгрес Инженеринг осигурява не само високотехнологични и професионални системи за превод, но и най-добрите преводачески услуги. Компанията осигурява на своите клиенти и партньори най-търсените преводачи за симултанен и консекутивен устен превод на над 20 различни езика. Ние подбираме професионалните преводачи, с които работим, според тематиката на съответното мероприятие.

Основен търговски представител на лидери в бранша

Бързото развитие на конферентния туризъм естествено доведе до скок в продажбите на конферентно оборудване и системи. В този динамичен пазар, добрите контакти с международни компании са решаващ фактор за развитие. В качеството си на официален представител за България на редица световните лидери в бранша, „Конгрес Инженеринг“ е в състояние да предложи цени без конкуренция,  които съответстват на полученото високо качество. Компанията разполага със специализирани проектантски и търговски отдели, отговарящи за проектирането, продажбата и доставката на конферентна апаратура.

Сервиз и разработване

На базата на огромния технически капацитет на фирмата се откри нов отдел за сервиз на аудио- и видеотехника и специализирана апаратура. Разработват се и се произвеждат нестандартни електронни устройства и системи.

Сценичен дизайн и декорация

Едно събитие е много повече от група хора, събрани на едно място – то, преди всичко, е изживяване. Екипът на „Конгрес Инженеринг“ може да осигури на своите клиенти именно това – незабравими спомени. Компанията предлага освен перфектно техническо обезпечаване и впечатляващ сценичен дизайн и декорация. „Конгрес Инженеринг“ се ангажира с всички елементи на събитието – дизайн, проектиране, изграждане и монтаж гърбове на сцени, вграждане на екрани и монитори, комбинации с ефектно осветление и нестандартни материали и специфични форми, предпечат и подготовка на винили и обемни елементи. А за да сме сигурни, че клиентът ще получи точно това, което иска, създаваме и специален фотореалистичен пространствен 3D проект на предстоящото събитие.

Транспорт и логистика

Обезпечаването на сигурен и надежден транспорт е едно от главните условия за реализирането на успешно събитие. „Конгрес Инженеринг“ разполага с фирмен транспорт, който позволява обслужването на различни по мащаб мероприятия. Сред услугите на компанията е и отдаването под наем на различни луксозни автомобили.

Ангажираност докрай

„За да си сигурен, че една работа е добре свършена, свърши я сам“ – една известна мисъл, в която екипът на Конгрес Инженеринг твърдо вярва. Ето защо предлагаме на клиентите си цялостна реализация на тяхното събитие. Ние се ангажираме с проекта от възникването на идеята до изпипването на най-малкия детайл в декорацията. Компанията предлага всичко – от избора на зала през отдаване под наем на професионално техническо оборудване, изграждане на сценичен дизайн, подбор на професионални преводачи (както за устен, така и за писмен превод), дизайн и предпечат на материали, онлайн маркетинг на събитието, като и продажба, доставка и монтаж на последно поколение апаратура.

Отговорността да бъдем водеща компания в бранша повишава чувствителността ни и към най-малките детайли и желания на нашите клиенти.

Конгрес Инженеринг постоянно се стреми да повишава своите критерии за професионално обслужване, предлагайки все по-пълни и по-качествени услуги в сферата на комплексните конферентни решения.

Мисия

Мисията на Конгрес Инженеринг е да пренася най-новите световни технологии и добри практики до своите клиенти, като им предлага индивидуални и оптимални решения.

Визия

Да продължим развитието си чрез разширяване на палитрата от професионални услуги и решения, гравитиращи около основният ни бизнес, за да сме максимално близо до своите клиенти и да предлагаме все по-персонализирани и по-качествени продукти и услуги.

Ценности

Какво стои зад името на „Конгрес Инженеринг“, показват ценностите, водили компанията през годините. Те са изпитани в нашата история и са се превърнали в стандарт на работа ииндивидуално възприятие. Всеки служител на компанията крепи авторитета й и подпомага развитието на нашите качествата, които искаме да запазим и занапред.

Ценим нашите хора… Вярваме, че хората са изключително важен щрих в композицията на всяко професионално решение. Ние подбираме нашите служители внимателно и грижливо, като ценим индивидуалните цели и виждания на всеки колега. Ние разговаряме помежду си, изслушваме и взимаме под внимание различните разбирания и се съобразяваме с тях. Така превръщаме фирмата в механизъм задвижван от всички нас в посоката, избрана от нас.

Гъвкавост… Компанията ни е напълно независима и самостоятелна. Ние работим с изпитани и доверени партньори в България и чужбина, на които можем да разчитаме във всеки момент. Техническото оборудване и човешкият и логистичен ресурси са изцяло собственост и на разположение на компанията. Всичко това ни прави гъвкави във всяка ситуация и готови с богат набор от възможности и решения.

Персонализирано решение… Всяко решение, което предлагаме е съобразено с нуждата и представите на клиента. За нас е важно да разберем какво вижда човекът срещу нас и какъв ефект иска да постигне.

Професионализъм… За нас предлагането на комплексни решения и висококачествени технологии, осигуряващи максимален резултат и оптимизация, е въпрос на професионално отношение към работата.

Коректност… Конгрес Инженеринг е коректен и уважаван бизнес партньор. Дългогодишното успешно партньорство на фирмата с множество компании – лидери в бранша, доказва нашия коректен и отговорен подход.

Вдъхновяваме се от предизвикателствата… Предизвикателствата са стълбата нагоре и са създали света такъв, какъвто го познаваме днес. Предизвикателствата са дали възможност на всеки да докаже себе си и да открива все по-добри и по-успешни решения. Ние се изправяме пред всяко ново начинание и с вдъхновение поглеждаме напред към отправените към нас предизвикателства и перспективи.

Яснота и прозрачност… Ние правим нещата такива, че вие, знаейки точно от какво имате нужда, получавате от нас именно това.

Иновативност… Служители на нашата компания постоянно следят световните насоки в сферата на събитийния бизнес. Ние трансформираме най-новите и успешни световни технологии и решения в готови продукти, съобразени с нуждите и възможностите на българския пазар.

Лично отношение… Нашите служители винаги подхождат с внимание и лично отношение към всеки клиент и партньор. За нас е важен човекът, с когото работим и човекът като такъв.

Отговорност и постоянство… Ние изпълняваме, поетите от нас ангажименти, съгласно предварително договорения начин. Нашите служители са винаги на разположение за съдействие. Развитието на компанията ни е плод на постоянство и упорита работа, непоколебимо безкомпромисно отношение към качеството и постоянство в позициите и разбиранията си.