phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Клиенти и партньори

Конгрес Инженеринг

За нас в Конгрес Инженеринг е изключително важно да се вслушваме в желанията на нашите клиенти и партньори и да се съобразяваме с мнението им. Стараем се да предоставяме такива решения и услуги, които да разгърнат в пълнота потенциала на клиента и той да остане удовлетворен от постигнатия резултат. Постигаме успехи, защото непрекъснато подобряваме качеството и сме все по-внимателни към партньорите и клиентите.

След 15 активни години на българския пазар Конгрес Инженеринг се гордее, че е развила широка партньорска мрежа, която покрива всички области на страната.

Благодарение на значителните ни ресурси, услугите ни достигат без затруднение до всяко кътче на България. Редовните ни клиенти и всички наши лоялни партньори знаят, че могат да разчитат на нас по всяко време и да ползват преференциални предложения и приоритетно обслужване.

Разширяваме палитрата продукти и услуги, въвеждаме общоприети стандарти и интегрираме системите за автоматизиране на процесите и базите данни, за да привлечем нови доволни клиенти, на чиито нужди да отговорим на 100%.

Конгрес Инженеринг е компания, фокусирана върху създаването на индивидуални и иновативни комплексни конферентни решения, които постигат резултати
и доставят  удовлетвореност.

Успехът на нашите клиенти и партньори е успех и за нас!