phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Презентационно оборудване

Продажба

Конгрес Инженеринг е основен представител за България на световни лидери в производството на презентационно оборудване.

Когато един лектор подготвя презентацията си, той с основание очаква тя да бъде достойно представена и видяна от цялата аудитория. Висококачествените екрани са от изключителна важност за качеството на образа на всяка презентация и специална проекция. Ние предлагаме пълната гама проектори със съобразена яркост и подходяща резолюция.

Предлагаме богат избор от малки, средни и големи екрани, мултимедийни проектори с яркост от 3 500 до над 60 000 лумена, сменяеми лещи за проектори и видеоконвертори, видео- превключватели и мултиплейъри с висока резолюция, презентационни флипчарти, лекторски и конферентни катедри, времеследящи комплекти, безжични презентори и аксесоари.

Мултимедийни проектори

Прожекционни екрани

Мобилни и стационарни

Мобилни прожекционни екрани

Висок клас мобилни прожекционни екрани. Професионални платна за предна и задна проекция.
Мобилните прожекционни екрани осигуряват постигане на  картина с великолепно качество с помощта на сравнително малко оборудване. Остротата и чистотата на картината са ваши постоянни спътници и подобряват качеството на прожектиране на вашите слайдове, видео или снимки. Този продукт набляга на гъвкавостта и индивидуалността.

Прожекционни екрани система VARIO
Разнообразие в употребата, гъвкавост и пълна мобилност разграничава модулния екран от системата VARIO. Една основна конструкция може да се използва за най-различни размери и формати екрани. Нужни са само съответният размер платно на екрана и необходимите части за удължаване. Допълнителни централни елементи позволяват изображения с ширини от порядъка на повече от 25 метра. Платна за предна и задна прожекция.

Прожекционни екрани система MONOBLOX
MONOBLOX съчетава доказаната във времето система от стабилни и надеждни профили с  автоматично разгъващи се стави, които представляват една рамка.  За приложения, които изискват рамката, тази система е отлична, защото позволява да се сглоби лесно и изключително бързо. Отделните части не могат да бъдат загубени или да се смесват с елементи от други екрани. Затова MONOBLOX е идеален за отдаване под наем. Платна за предна и задна прожекция.

Прожекционни екрани система CURVE
CURVE е система прожекционни екрани с нестандартни размери и формати.
Използвайте изцяло персонализираните екрани Curve за симулация приложения, панорамни прожекции, музейни инсталации и много други…
Вдъхновете се!

CURVE екранна система се състои от 64x32mm сглобяеми рамкови елементи. В зависимост от индивидуалния размер и радиус на огъване се използват допълнителни рамки, които гарантират максимална стабилност на рамката. Комплектите са стандартизирани за лесна настройка и удобен транспорт. CURVE обикновено се изправя на крака, но може да бъде снабдена с усилени точки за висящи инсталации.

Прожекционни Екрани на Триножник
Най-известните преносими проекционни екрани са на екраните на триножник.  Те са известни със своята стабилност и издръжливост по време на продължително, интензивно използване.

Прожекционни екрани с вграден мотор за управление

Професионални стационарни прожекционни екрани. На един добър прожекционен екран картините трябва да са големи, брилянтни и ефектни. Когато не се използва, екранът трябва да е невидим – изискване, което е много трудно за изпълнение. Моторизираните екрани предлагат решение. Когато екранът е навит нагоре, долният край на екрана изчезва в рамката, докато се изравни с нея. Устройството е сполучлива комбинация от висока функционалност и привлекателен външен вид. На базата на желанието за свобода в планирането на прожекционни улеснения, заставаме на принципа да предлагаме екрани по поръчка на клиента, използвайки висококачествени компоненти и екранни платна, които се произвеждат според индивидуални изисквания. Характеризира се с алуминиев корпус с много здрави, завинтени стоманени опори за максимална безопасност; ролки, направени от прецизни стоманени цилиндри, които се поддържат от специални висококачествени лагери.

Предлагаме прожекционни екрани с големи размери до 900 см.
Прожекционен 1:1 Квадратен формат; Прожекционен 4:3 видеоформат; Прожекционен 3:2 фотоформат; Прожекционен 16:9 HDTV формат; Прожекционен 16:10 HDTV формат; Прожекционен 3:1 панорамен формат; Прожекционен 2:1 панорамен формат.

Стационарни прожекционни екрани INLINE
Със стандартни размери или по поръчка,  INLINE (екрани за перманентна инсталация) осигурява стил и компактност за вашия прожекционен екран. Могат да бъдат моторизирани или екрани с пружинен механизъм с най-високо качество, отговарящи на редица критерии и стандарти. Прожектираните изображения са ясни, блестящи и въздействащи. INLINE системата позволява екранът  да бъде автоматизиран и лесно и бързо прибран, когато  не се използва това. Навит в корпуса, екранът се запазва и остава защитен през цялото време, когато не е в употреба.

Стационарни прожекционни екрани MAGNUME
Те са оптимално решение за най-големите помещения. MAGNUM е мащабен прожекционен екран с електрическо задвижване (екрани за перманентна инсталация). MAGNUM се състои от алуминиево-стоманена конструкция с висококачествени лагери, които са създадени специално за гладко движение на платното и гарантирана безопасност. Той се произвежда в съответствие с DIN19045. Усилен е със стъклени влакна, материал с перфектна картина, топлинно залепени.

Стационарни прожекционни екрани

Стационарни Прожекционни Екрани DECOFRAME
DECOFRAME са висококачествени и изключително атрактивни екранни (екрани за перманентна инсталация), които са достъпни за всеки графичен формат, както за професионални, така и за частни цели. DECOFRAME придава елегантен и професионален външен вид на вашата система за домашно кино, конферентна зала или друг постоянен монтаж. DECOFRAME могат да бъдат съобразени с размер по избор и да бъдат снабдени с платна за предна и задна проекция.

Стационарни Прожекционни Екрани FULLEHITE
В напредващото развитие на технологиите, където рамките вече нямат място, бе създаден FULLWHITE (екрани за перманентна инсталация). Невидима технология и изчистен минималистичен дизайн, този прожекционен екран се побира лесно във всеки оптичен декор. Невидимият монтаж, високата степен на стабилност и гъвкавост са доказани.

Мултимедийни проектори

проектори, аксесоари, консумативи

Мултимедийни проектори NEC

Мултимедийни проектори с висока яркост и разделителна способност.

Лещи за мултимедийни проектори

Сменяеми лещи за мултимедийни проектори.

Лампи за мултимедийни проектори

Лампи за мултимедийни проектори, доставка, смяна и сервиз. Конгрес Инженеринг предлага лампи за повече от 10 000 модела мултимедийни проектори!

Флипчартове, катедри, аксесоари

Презентационно оборудване

Флипчартове и катедри 
Презентационни флипчартове и магнитни бели дъски. Лекторски катедри и специални конферентни катедри с вградени монитори.

Професионални стойки
Професионални стойки за мултимедийни проектори и лаптопи. Регулируеми стойки за презентационни монитори и телевизори.

Презентационни аксесоари и оборудване
Системи за отчитане и проследяване на времето на доклада. Безжични лекторски презентери и лазерни показалки. Видео суичове и сплитери.