phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Кариери

Конгрес Инженеринг

Сътрудничеството: това е предпоставка за успех, тъй като събира знанието, опита и уменията на различни хора на едно място. Когато всеки допринася с най-доброто, на което е способен, резултатът винаги е забележителен.

Екип: група от хора, която възниква по специален повод, нейните участници са еднакво силно съпричастни към постигането на общата цел и работят заедно в постоянна взаимна зависимост, за да я изпълнят по най-добрия начин.

Нашата цел е да пренесем най-новите световни технологии и добри практики до клиентите си, да гледаме в една посока с тях и да реализираме запомнящи се и успешни събития. Да продължим развитието си чрез разширяване на палитрата от професионални услуги и решения, за да сме възможно най-близо до нашите клиенти и да им предлагаме все по-персонализирани и по-качествени продукти и услуги.

Позиции:

Защо при нас?

Конгрес Инженеринг

Талатлив екип за неповторими събития

Като водеща компания в организирането на конференции и крупни събития, Конгрес Инженеринг комбинира високо-технологична динамична сфера на дейност с непрекъсната нужда от иновативност, артистичен талант в замисъла и дизайна на уникални събития, висока култура в отношенията служител – клиент.

Събитията, които организираме, или подпомагаме привличат хиляди (а защо не милиони) зрители, наблюдатели и анализатори. От крупни многонационални политически форуми и бизнес конференции, до бляскави концери и партита… нашите служители работят и творят в интересна и взискателна среда.

Растете с Конгрес Инженеринг

Служителите на Конгрес Инженеринг получават достъп до водещи в индустрията съоръжения и техника, до водеща и успешна методология на организиране и провеждане на събития. Ние непрекъснато се учим, а с нас – и вие.

Нашите служители могат да растат както в познания и умения, така и като длъжностен профил, няма затворени и статични позиции, динамиката е в ежедневието и в кариерното развитие.

Работим и се веселим заедно

Да работата ни е отговорна, а клиентите взискателни. Но ние знаем как да се разтоварваме и се веселим заедно. Интересни тиймбилдинги, модерна и удобна работна среда, ведър и сплотен колектив. Вярваме, че ако хората харесват това, което работят, ще го правят по-добре.

Вярваме и че ако хората са щастливи от това, което работят, ще правят щастливи и нашите клиенти.

Нека бъдем вашето вдъхновение!