phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
  • en

Аудио и видео конферентни системи

Под наем

В

Аудио конферентни системи

Под наем

Polycom SoundStation2 NEX (С дисплей)

С водещ в отрасъла пълен дуплекс за естествени двупосочни разговори, SoundStation2 надминава очакванията при изоползване в малки конферентни зали.

Предоставяйки забележително качество на гласа, равно на това на SoundStation Premier® и 50% увеличение на чувствителността на микрофона през печелещата награди SoundStation®, системата дава възможност на потребителите да говорят с нормален глас и да бъдат чувани на разстояние до 3 метра, което прави всяко повикване по-продуктивно.

 • Водещ в отрасъла пълен дуплекс за естествени двупосочни разговори
 • Динамичното намаляване на шума (DNR) осигурява максимална чувствителност на микрофона и намалява шума на помещението/фона
 • Характеризира се с технология, която е устойчива на смущенията от мобилни телефони и други безжични устройства, като обезпечава чисти комуникации без разсейване
 • Предлага 360-градусово покритие на микрофона с интелигентно микширане.
  Говорете с нормален глас и ще бъдете чути ясно на разстояние до 3 метра
 • Добавя традиционни телефонни характеристики* като повторно избиране, спиране на звука, прехвърляне и задържане.

Polycom SoundStation VTX 1000® (С дисплей)

Забележително качество на гласа. Новият стандарт за ежедневни конференции.

Гласовите решения на Polycom се интегрират с водещите жични и безжични телефонни платформи, за да помогнат на бизнеса да работи ефикасно и ефективно.

Независимо дали е на бюро, на конференция, или в движение,

 • Говорете естествено от 60 см. до 6 метра от микрофона и ще бъдете чувани ясно
 • Наслаждавайте се на увеличена продуктивност и по-бързо вземане на решения чрез по-естествените и ефективни разговори
 • Технологията HD Voice на Polycom прави кристално чист всеки произнесен звук
 • Технология на телефони и разширителни микрофони, която е устойчива на смущения от мобилни телефони и други безжични устройства, доставяйки чисти комуникации без объркване
 • Изтеглете нов софтуер за допълнителни характеристики и функционалност направо от телефона
 • Осигурява пълно покритие за помещение с размер 16.5 x 12 метра.

Видео конферентна система

Под наем

Sony PCS-G50

Sony PCS- G50 е видеоконферентна система, постигаща висококачествена видео- и аудиовръзка. Тя е идеална за използване в малки, средно големи и големи конферентни зали с различно предназначение: корпоративни, учебни, медицински и други.

 • Изключително качествен звук MPEG-4 AAC
 • Стилен дизайн
 • Лесно за използване дистанционно управление
 • Работа с флаш карта памет
 • Висока степен на сигурност

Многоточкова видеоконференция до 10 места: При използване на MCU софтуер PCS-G50 може да комуникира с допълнителни пет видеоконферентни места (общо 6 места), използвайки едновременно IP (H.323 protocol) или ISDN (H.320 protocol) връзка. Също така може да поддържа комбинирани IP и ISDN връзки. И тъй като PCS-G50 има функцията „speedmatching“, осъществява връзка, без да намалява високоскоростните връзки, за да ги съчетае с по-бавните връзки, както праят повечето други видеоконферентни системи. Освен това две PCS-G50 системи с инсталиран MCU (H.323) софтуер могат да бъдат използвани чрез IP връзка и да поддържат до 10 места едновременно. Това, което прави PCS-G50 уникална, е, че предлага висококачествено H.264 CIF видео и кристално чист MPEG-4 AAC звук дори и при използването на многоточкова видеовръзка. И, разбира, се потребителите могат да разширят конференцията от връзка между две точки към многоточкова видеовръзка просто чрез набирането на допълнителен номер.

Лесна за употреба чрез дистанционното управление

PCS-G50 притежава многобройни опции, които я правят лесна за употреба. Навигационните бутони на дистанционното управление могат да бъдат използвани, за да избират и позвъняват на всеки  контакт, който е програмиран и визуализиран на екрана. До 500 контакта могат да бъдат запаметени в адресната книга на PCS-G50 и могат лесно да бъдат избрани. Като допълнение PCS-G50 поддържа история на обажданията, запазвайки в нея последните 32 изходящи и входящи свързвания, така че потребителят да може лесно и бързо да намери и набере някой от последно използваните номера.