phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Системи за озвучаване

Под наем

За всяка зала правилно предвидената озвучителна система е от изключителна важност. Правилният избор позволява да се избегнат нежелани микрофонии, дискомфорт на делегатите и слаб звук в залата. Използването на качествени озвучителни системи и правилното разполагане на тонколоните е ключов фактор за постигането на комфортна аудиосреда в помещението, яснота на изказа и висока речева разбираемост. Важно е да се има предвид и кой ще работи с инсталираното оборудване – предлаганите от нас системи са предвидени след първоначална настройка да работят безупречно без нуждата от постоянно присъствие но обучен оператор. Веднъж инсталирана, настроена и тествана от наш специалист, техниката ще работи по най-добрия начин без необходимост от допълнителни настройки.

Конгрес Инженеринг предлага проектиране и монтаж на професионално конферентно и фоново озвучаване за малки, средни и големи зали, магазини и конгресни центрове.

Усилватели, мишпултове, тонколони, микрофони и аксесоари

Системи за озвучаване

Мишпултове и аудио усилватели

Аналогови смесителни конзоли и цифрови смесителни пултове ново поколение с безжично, дистанционно управление и настройка.

Тонколони

Висок клас пасивни тонколони, професионални активни озвучителни системи и Array системи за озвучаване.

Пълна гама професионални микрофони

Професионални жични и безжични микрофони. Комплекти микрофони за озвучаване на музикални инструменти и Drum Set комплекти.

Аудио устройства и аксесоари

Пълен набор от професионални аудио устройства- професионални аудио плейъри и устройства за висококачествен аудио запис. Галванични разделители и сценични конзоли.