phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
  • en

Ресурси

Конгрес Инженеринг

Кратко представяне на компанията с акцент върху ключови елементи от конферентния и събитиен бизнес:

КОНГРЕС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД е официален дистрибутор/представител за България на редица доказани специализирани европейски производители, световни лидери в областта на професионалните решения за конферентно оборудване

Оборудване на конферентни зали в конгресни центрове и хотели.
 • професионална конферентна техника и оборудване
 • дискусионни микрофонни системи
 • системи за симултанен превод
 • мултимедийни проектори и видео стени
 • безжични системи за гласуване
 • мобилни екрани и екрани за стационарен монтаж
 • аудио-видео апаратури
 • видео прожектори
 • конферентни с сценични озвучавания
 • фонови озвучителни системи за хотели, бизнес сгради и конферентни центрове
 • конферентно обзавеждане, конферентни маси, столове и катедри.

Конгрес Инженеринг е оборудвала множество обекти на територията на страната с необходимата конферентна техника, техника за симултанен превод, дискусионни микрофонни системи, озвучаване, видео- и презентационна апаратура и конферентно обзавеждане.

Предлагаме изготвяне на цялостни проекти за комплексно оборудване:
 • извършване на предварителен оглед и професионална консултация
 • изготвяне на технически задания и проекти на база архитектурен план и крайна цел на клиента
 • представяне на количествено-стойностна спецификация на необходимото оборудване
 • обобщено ценово предложение
 • доставка на поръчаната апаратура и системи
 • професионален монтаж и прецизна настройка на поръчаната апаратура и системи
 • провеждане на обучение на персонал за безопасна и ефикасна работа със закупеното оборудване
 • доставка на висококачествено конферентно обзавеждане: сгъваеми конферентни маси, презентационни катедри, декорация и професионални конферентни столове и решения
 • сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на пълната гама професионална техника и оборудване.
Разгледайте:

Oфиси и складове

Конгрес Инженеринг

Конгрес Инженеринг разполага с два официални офиса в двата най-големи града на България, както и в ключови точки на страната и региона.

Главен Офис – СТЦ ИНТЕРПРЕД София

София 1040, бул. Драган Цанков 36
Тел: +359 2 963 29 55
Факс: +359 2 99 33 744

Офис Пловдив – БЦ Марица

Пловдив 4000, бул. Марица 91, офис 20
Тел: +359 32 941 682
Факс: +359 32 941 683

Варна, България

Тел: +359 2 963 29 55
Факс: +359 2 99 33 744
Мобилен: +359 885 82 44 46

Скопие, Македония

Тел: +359 2 963 29 55
Факс: +359 2 99 33 744
Мобилен: +359 885 82 44 46

Оборудване

 Конгрес Инженеринг

Конгрес Инженеринг е водеща фирма на българския пазар, предлагаща пълната гама професионално техническо оборудване за обслужване на конферентни мероприятия и събития от различно естество.

Транспорт и логистика

Конгрес Инженеринг

Конгрес Инженеринг разполага с собствен автопарк и квалифицирани професионални шофьори. Наличният фирмен транспорт позволява паралелно обслужване на множество мероприятия в София и България.

Нека бъдем вашето вдъхновение!

Персонал

Конгрес Инженеринг

Конгрес Инженеринг разполага с високо мотивирани и добре обучени служители, които могат да гарантират високо качество на предлаганите услуги.

Хората, които работят във Фирмата са талантливи професионалисти, преминали подробни обучения, за ефективна работа с предлаганите системи и оборудване.

Като официален представител на фирми производители на професионално оборудване, често наши колеги посещават специализирани обучения в чужбина.

Не веднъж наши специалисти са осъществявали обмяна на опит не само в Европа, но и в Китай, САЩ и ОАЕ.

Колегите в нашите офиси са силно мотивирани да постигат високи резултати с приятелско и професионално отношение към клиентите. Те винаги са на разположение да изслушат клиента и да вникнат в неговите идеи, да предложат най-адекватното и най-оптимизирано решение за да гарантират за успеха на начинанието, заставайки гордо зад своите идеи и предложения.

Нашите колеги са Ваши приятели…

Официален представител на

От 1886 година Bosch групата предлага в глобален мащаб иновативни цялостни решения и висококачествени продукти в сферата на комуникациите, сигурността и безопасността с над 3000 патентни заявления за година. Предпочитана фирма от ЕС за конферентно оборудване, изцяло специализирана в оборудване на големи и малки помещения с апаратура за симултанен превод, дискусионни системи, озвучителна и сигнално оповестителна техника, спазвайки европейските стандарти и технически изисквания в световен план.

Тясно специализирана компания с водещ опит в областта на конферентната техника. Фирмата се фокусира върху качество и надеждност на продуктите с доказана дълготрайност на експлоатацията. Stemin произвежда изцяло своите продукти, системи за симултанен превод и дискусионни системи, в Германия.

Televic разработва, произвежда и инсталира топ клас високотехнологични комуникационни системи за специфични пазарни ниши. За да постигне своя успех, групата се разделя на няколко независими компании, които се фокусират върху специфичен пазар: пътнически информационни системи; комуникационни системи за здравеопазване; конферентни системи за големи помещения; мултимедийни и електронни решения за обучение на персонала и образователни институции; аудио-визуални инсталации. Фирмата създава добавена стойност за клиента чрез разработване на решения по поръчка и чрез непрекъснато обновяване на технологиите.

Audipack е холандска фирма представяща професионални решения за аудио-визуалната индустрия. Предпочитана фирма от ЕС, специализирана в производството на висококачествени шумоизолирани преводачески кабини, професионални стойки за плоски монитори и телевизори, транспортни кейсове, презентационни катедри, автоматични системи за вграждане на комуникационни и конферентни системи.

J.P’emBall е водеща в ЕС френска компания разработваща повече от 50 години професионални решения в областта на защитните кейсове за транспорт и съхранение на професионална техника, прецизна апаратура и системи от промишлеността. Фирмата предлага висококачествени кабини за симултанен превод с изключително високо ниво на шумоизолация съобразени с изискванията на ЕС и отговарящи на световните стандарти. Продуктите се отличават с качество и опционалност.

AVstumpfl е австрийска семейна фирма насочена изцяло в производството на екрани и системи за специални прожекции. Компанията е лидер в областта на цялостно оборудване на конферентни зали, изложбени центрове, кина и театри, публични места и открити пространства с висококачествени мобилни прожекционни екрани и прожекционни екрани за стационарно използване. Фирмата залага изцяло на качество и надеждност при проектирането и въвеждането на иновативни решения за най-висока яснота и чистота на изображението.

Холандска компания специализирана в разработката на професионален хардуер и софтуер за интерактивно безжично гласуване. Системите за гласуване на IVS са лицензирани и сертифицирани в цял свят. Фирмата създава начин за взаимодействие с аудиторията, като я превръща от пасивен слушател, в активен участник в презентацията.

С над 30 години иновации, дизайн и производствен опит Studio Due (Италия) е на най-съвременната компания предлагаща решения за ефектно осветление. Чрез постоянни изследвания и иновации, както и използването на най-качествените материали, фирмата създава международна репутация като един от пазарните лидери в областта на професионалното сценично и архитектурно осветление. Продуктова гама на компанията е с богат избор от иновативни LED подвижни осветителни тела, ефектно осветление за използване на открито, ефекти и контролери.

В момента NEC е световният лидер в производството на висококачествени мултимедийни проектори и професионални дисплеи. Основната цел на новата компания, изразена в лозунга “по-добри продукти, по-добро обслужване”. Японския гигант се налага с високото качество на своите продукти над редица производители от цял свят. Днес NEC предлагат най-надеждните монитори за изграждане на видео стени и най-сигурните, доказани във времето, мултимедийни проектори.

Ligra е италианска компания обединила в продуктовия си каталог богат набор от професионални презентационни и интерактивни системи за обучение, проекционни екрани, флипчарти и бели дъски, стойки за мултимедийни проектори и лаптопи, системи за управление и фиксиране на видео-презентационно оборудване, специални материали за постигане на холограмни образи и визуализации, презентационни аксесоари и помощни средства. Компанията е повече от 40 години опит и изключителна надеждност.

Партньори в чужбина

Конгрес Инженеринг

Като директен представител на множество Европейски и Американски компании, лидери в производството на професионална конферентна техника, компанията разполага с постоянна подкрепа и съдействие от страна на своите партньори.

Конгрес Инженеринг е лоялен партньор и доказан феърплей играч, това ни дава възможност да разчитаме на фирми с подобна дейност, извън граница.

Не веднъж специалисти и оборудване са предоставяни на наши колеги в Европа с цел покриване на специфични грандиозни събития. Реципрочното отношение дава възможност на компанията ни да бъде стабилна, гъвкава, независима и имунизирана към нелоялна конкуренция.

За нас най-важен е Клиентът и неговите желания ще бъдат реалност, независимо от мащаба и спецификата им.