phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Видео оборудване

Под наем

Конгрес Инженеринг предлага пълната гама професионално видео оборудване под наем.
За обслужване на събития, предлагаме най-високия клас професионално видео оборудване- професионални и мини видеокамери, висок клас стативи,подиуми за видео-оператори, дронове и екшън видео камери, видео рекордери и плейъри, професионални ТВ монитори, монитори за изграждане на видео стени, видео смесители и привю монитори, видео стени и LED (светодиодни) видео стени, системи за специални видео прожекции, видео модулиране и процесинг, видео конферентни системи.

ТВ и професионални монитори

Богати цветове, Full HD и 4К резолюции. Професионални безбордови монитори с възможност за изграждане на видео стена и различни конфигурации.

Висок клас видеокамери и стативи

Професионални видеокамери и екшън камери с висока резолюция. Професионални стативи, дронове и изграждане на подиуми за видеооператори.

Специални видео системи

Системи за създаване на панорамни образи, 3D mapping и пространствени проекции. Системи за видео процесинг и видео наслагване.

LED (светодиодна) видео стена

Ново поколение LED видео стена с висока резолюция и регулируема яркост. Възможност за изграждане във формата на крива, благодарение на технологията LED Curved.