phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Видео заснемане с дрон

Конферентни услуги

Истинска 4K камера

Фактът, че дронът е компактен, не означава, че е направен компромис с качеството на изображението. Вградената камера на Spry+ разполага със сензор Sony 1/2.3“ CMOS, който може да заснеме всяко действие в остро 4K/30FPS или 2.7K/60FPS видео и ясни 12MP снимки. Обективът е специално направен, за да сведе до минимум изкривяването рибешко око и за получаване на естествено изглеждащи изображения.

Купол за по-добро качество на изображението

Камерата на Spry+ е херметично затворена в купол от закалено стъкло, за да устои на вода. Стъклото на купола е оптично проектирано и покрито, за да увеличи прозрачността и да минимизира изкривяването. Специално изработената сянка може да филтрира прекомерните отблясъци, често срещани по водата и снега. Друг слой хидрофобно покритие гарантира, че няма лепкави капки вода върху купола веднага след като дронът удари вълна.

Вграден цветен дисплей

Не е необходимо да използвате телефона си. Получавате видео с висока разделителна способност в реално време от камерата на Spry+ заедно с текущото му състояние на полет върху водоустойчив вграден LED екран.

GL1 FPV виртуални 3D очила

Сложете новите очила GL1 FPV и усетете тръпката от летенето на Spry+ във фантастична гледка от пилотската кабина. Разглобяемите антени с кръгова диаграма, осигуряват стабилно и ясно качество на изображението във всички посоки и по всяко време.

4 налични режима на полет за пилоти от всички нива

  • GPS режим – Непоклатимо автоматично задържане на фиксирано GPS местоположение и надморска височина.
  • Режим ATTI – Поддържайте само текущата си височина за повече свобода на пилотиране.
  • Ръчен режим – Напълно свободен стил без задържане на позиция
  • ACRO режим – ръчният режим от следващо ниво, който отприщва пълната мощност на Spry+ за добре квалифицирани пилоти.

Напомняне: В режим ACRO, Spry+, може да бъде супер бърз и дори да прави някои екстремни акробатики като обръщане във въздуха. Режимът ACRO не е наличен по подразбиране. Може да се отключи само с правилна конфигурация на фърмуера и да се използва със специално проектирано дистанционно управление ACRO.

Режим: Върни се при мен

Искате да управлявате дрона от движеща се лодка? С вградения GPS в дистанционното управление, Spry+ може автоматично да се върне в позицията на дистанционното управление, а не в първоначалната си точка на излитане.

Режим: Следвай ме

Spry+ неотстъпно усеща позицията на дистанционното управление и може автоматично да Ви следва на определено разстояние и височина. Винаги Ви държи в рамката – независимо къде е следващият Ви ход – от ъгъл.

Режим: Орбита около мен

В режим на кръг, Spry+ може да обикаля около централна точка в зададен радиус и да държи обекта центриран в рамката на камерата.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ SPRY+ DRONE ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ !