phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Системи за озвучаване

Продажба

За всяка зала правилно предвидената озвучителна система е от изключителна важност. Неправилно изчисленото и грешно разположено озвучаване може да доведе до нежелани микрофонии, дискомфорт на делегатите в залата и слаб звук в залата. Залагането на качествени озвучителни системи и правилното разполагане на тонколоните в залата е ключов фактор за постигането на комфортна аудио среда в помещението, яснота на изказа и висока речева разбираемост. Важно е да се има предвид и кой ще работи с инсталираното оборудване- предлаганите от нас системи са предвидени да работят безупречно без нуждата от постоянно присъствие но обучен оператор. Веднъж инсталирана и настроена от наш специалист техниката ще работи по най-добрия начин без необходимост от постоянни настройки и конфигуриране.

Конгрес Инженеринг предлага проектиране и монтаж професионално конферентно и фоново озвучаване за малки, средни и големи зали, магазини и конгресни центрове.

Професионална Озвучителна Техника – BOSCH

BOSCH DCN NG Integrus

Система за симултанен превод

Озвучителни системи Plena

Гъвкавост, надеждност и лекота на използване: това е, което озвучителните системи Plena предлагат на всички. Продуктите Plena са идеално решение за малки, средно големи и големи конферентни зали и центрове. Различни системни елементи могат да бъдат комбинирани и пригодени към практически всяко място: от една проста система за връзка, до професионално проектирана многофункционална конфигурация. Plena е разширяема озвучителна система с ниски разходи и широки гаранции. Системата гарантира използване за години напред.

Професионални тонколони и високоговорители

Без компромис по отношение на качеството, серията високоговорители на Bosch представляват цялостно решение на изключително атрактивна цена и високо качество. Всички акустични продукти достигат или надминават всички поставени международни стандарти. Независимо дали ще звучи музика или реч, високоговорителите на Bosch са надеждни, изискват минимални усилия при настройка и висока мощност, като се отличават с висока разбираемост и чистота на звука. Bosch се стреми винаги да съответства на най-високо качество на звука с грабващ дизайн и форма.

Професионални жични и безжични микрофони

Всички микрофонни системи на Bosch са предназначени за различни по характер и мащаб озвучителни и оповестителни системи, с богато приложение, като в църкви, театри, и конферентни центрове, малки и големи зали и помещения.
Безжичните микрофонни системи са предназначени за озвучавания в ресторанти, конферентни центрове и зали, молитвени домове и църкви, хотели, магазини и много други приложения.
“Close Talk” ръчния микрофон е предназначен за близко говорене и е идеален за кратки съобщения.