phone +44 40 8873432 email info@maniva.com
    • en

Нашият екип

Конгрес Инженеринг

Сътрудничеството: това е предпоставка за успех, тъй като събира знанието, опита и уменията на различни хора на едно място. Когато всеки допринася с най-доброто, на което е способен, резултатът винаги е забележителен.

Екип: група от хора, която възниква по специален повод, нейните участници са еднакво силно съпричастни към постигането на общата цел и работят заедно в постоянна взаимна зависимост, за да я изпълнят по най-добрия начин.

Нашата цел е да пренесем най-новите световни технологии и добри практики до клиентите си, да гледаме в една посока с тях и да реализираме запомнящи се и успешни събития. Да продължим развитието си чрез разширяване на палитрата от професионални услуги и решения, за да сме възможно най-близо до нашите клиенти и да им предлагаме все по-персонализирани и по-качествени продукти и услуги.

Нека бъдем вашето вдъхновение!

Успехът на всяка компания е сбор от постиженията на хората ѝ. Ние знаем, че само силно мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на предлаганите услуги. В Конгрес Инженеринг работят талантливи професионалисти, силно мотивирани да постигат високи резултати, с професионално, но и дружелюбно отношение към клиентите.

Ние в Конгрес Инженеринг знаем колко е важен екипът за добрите резултати. Затова се стараем да създадем условия за персонално развитие и реализация на всеки негов член. Вярваме, че ако хората харесват това, което работят, ще го правят по-добре. Вярваме и че ако хората са щастливи от това, което работят, ще правят щастливи и нашите клиенти.

Толерантност, уважение и сътрудничество са движещите сили в семейството на Конгрес Инженеринг. Ние сме екип от инженери и поети – мечтатели, креативни дизайнери и даровити художници, аудио-видео специалисти и музиканти виртуози, предприемчиви търговци и пътешественици, работохолици и спортисти. Но всички ние сме хора и взаимно ценим индивидуалността и мечтите си. Ние сме инициатори на промени и създатели на предизвикателства.

Ние се гордеем с нашия екип.