Конгрес Инженеринг вдигна купата

март 24, 2012 | congress | Конгрес Инженеринг

Конгрес Инженеринг спечели купа за отборна игра в престижното състезание на Американската търговска камара в България (AmCham). Отборът на фирмата, състоящ се от няколко състезателя, сред които и собственика на компанията г-н Кристиян Гедов, задмина повечето конкуренти и спечели третото място. Шампионатът на AmCham се проведе на писта „Стената“ в Пампорово, където въпреки топлото време трасето издържа всичките почти 100 участници в надпреварата.

Представителите на Конгрес Инженеринг се насладиха на отличната организация от страна на домакините и споделиха удоволствието от провелите се срещи с представители на дипломатическия корпус, топ-мениджъри на български и международни компании, представители на бизнеса и журналисти.

Фирмата обезпечи технически и подсигури професионалния превод на провелата се в гр. Смолян среща на членовете и местния бизнес.

Сред високопоставените гости бяха американският посланик Джеймс Уорлик, кметовете на Смолян Николай Мелемов и на Чепеларе Тодор Бозуков, шефът на БНБ Иван Искров, Евгени Ангелов, съветник за инвестициите и икономиката в президентството, Матиас Хьопфнер, Посланик на Германия в България, Карол Мистрик, посланик на Словакия у нас, дипломати от американско посолство, мисията на Южна Африка у нас, както и представител на консулството на Кения.

Класирането на състезателите бе въз основа на индивидуалните и отборни показатели за време и атрактивност при спусканията.