5=4 !? (Тенис турнир 24.10.2015)

октомври 24, 2015 | admin | Конферентна техника

Пет състезатели, представители на Конгрес Инженеринг, спечелиха четири от общо осемте купи на тенис турнира организиран от Българската федерация по тенис, Българо-скандинавската търговска камара и Германо-българска индустриално-търговска камара. Първото по рода си събитие отбеляза голям интерес, като събра елита на бизнеса у нас. В състезанието провело се на кортовете на Националния тенис център участваха управители на фирми като Луфтханза, DHL, BNP Pariba, Конгрес Инженеринг и редица други водещи членове на камарите.

Първото място при мъжете спечели Иван Лалов, а при жените триумфира Албена Бешкова. В турнира по двойки най-добре се представиха Ели Низимова и Ален Мъгърдичиян. Те получиха своите награди от управителя на Националния тенис център Георги Дончев и Адриана Стоянова – административен мениджър на Българо-Скандинавска търговска камара.

Така се постави едно ново начало, където тенисът е спорта, който обедини служители от различни фирми и компании, давайки им възможността да се запознаят и да осъществят нови бизнес контакти.

Конгрес Инженеринг винаги е заявявала специално отношение към спорта, като подкрепя различни по характер спортни изяви и състезания. Неотдавна, в Пампорово, представители на фирмата отново вдигнаха приза в организираното от Американската търговска камара в България (AmCham) ски състезание. Същата година демонстрираха завиден отборен дух и умения на турнира по петанк, провел се в Докторската градина в София, организиран от Френско-българската търговска камара.

Водени от вижданията и идеите на Управителя на Конгрес Инженеринг, Кристиян Гедов, служителите на фирмата винаги залагат на отборния състезателен дух и желанието да постигнат целите си.