Тиймбилдинг 2016

септември 25, 2016 | congress | Конгрес Инженеринг

ПО-СПЛОТЕНИ ОТ ВСЯКОГА

На 10 и 11.09.2016 г., дълбоко във вековната иглолистна гора в полите на красивите Родопи, се проведе поредният тиймбилдинг на Конгрес Инженеринг. Независимо от текущите ангажименти на компанията, присъстваха повече от служителите ѝ. Цялостната организация бе осъществена от самите тях. Организаторите бяха подготвили интересни въпроси и предложения на които трябваше да намерим всички заедно решения. За целта се сформираха групи, активно борещи се за атрактивните награди от JBL.

Тиймбилдинга стана възможен и благодарение на помощта на любезните домакини от Еко хотел Здравец, които ни предоставиха за ползване възстановителен център със закрит басейн и джакузи, сауна и парна баня, солариум, фитнес зала, както и множество релаксиращи процедури и програми. За по-активните, хотела предложи осъществяване на ловни излети в ловното си стопанство. Атракция бе и конната езда в планината от която повечето желаещи се възползваха. Други спортуваха на тенис корта на територията на хотела.

Самото събитие премина в завиден креативен дух, приятелски закачки с много смях, множество изненади и забавления. Вечерта, бе подсилена с вкусна вечеря и богато разнообразие на напитки Партито бе придружено с множество собствени музикални и вокални изпълнения, допълнени с DJ услуги и завидни танцови умения, продължили цяла нощ.

Факт е, че човек прекарва повече от 2/3 от деня си с колеги. Зад всяка успешна компания стои сплотеният екип от същите тези колеги които я съставят. И така вечер, връщайки се у дома, можем с чиста съвест да кажем, че по-голямата част от деня е минала успешно и приятно.

Успехът на всяка компания е винаги сбор от постиженията на нейните служители. Ние знаем, че само високо мотивирани и добре обучени те могат да гарантират високо качество на предлаганите услуги. Ние в Конгрес Инженеринг знаем колко важен е екипа за постигане на добри резултати. За това се стараем да създадем условия за персонално развитие и реализация на всеки член на нашия екип. Ние вярваме, че ако хората харесват това, което работят, те ще работят по-добре. Вярваме и, че ако хората са щастливи от това, което работят, те ще правят щастливи и нашите клиенти.

Толерантност, уважение и сътрудничество са движещите сили в семейството на Конгрес Инженеринг. Ние сме екип от инженери и поети мечтатели, креативни дизайнери и даровити художници, аудио-видео специалисти и музиканти виртуози, предприемчиви търговци и пътешественици, работохолици и спортисти, но всички ние сме хора и ценим индивидуалността и мечтите на всеки един от нас. Ние сме инициатори на промени и създатели на предизвикателства.