Световния опит и организирането на грандиозни събития – Хонг Конг 2012

септември 14, 2012 | admin | Конгрес Инженеринг

От години Конгрес Инженеринг обезпечава технически провежданите в България международни стоматологични презентации и демонстрации, водени от най-известните, в световен мащаб, светила в областта на Естетическата Дентална Медицина, като проф. Дидие Диечи (Швейцария), проф. Роналд Голдщайн (САЩ), проф. Жерар Шиш (Франция) и др.

Годишният Международен Стоматологичeн Конгрес (FDI Annual World Dental Congress) е забележително събитие за денталната общност в световен мащаб. Конгресът събира повече от 10 000 специалисти от всички части на света и показва най-новите стоматологични практики и най-високи технически постижения в денталната медицина.

Представители на Конгрес Инженеринг всяка година проследяват организацията и провеждането на конгреса, като посещават самото събитие провеждано в различни точки на света с различни култури, като Стокхолм, Сингапур, Салвадор, Мексико Сити…

Тази година се проведе юбилейния за Световната Дентална Организация конгрес номер 100 в Хонг Конг, Китай. И тази година специалисти на Конгрес Инженеринг посетиха грандиозното събитие, като обмениха опит с организаторите и техническия екип обезпечаващ мероприятието. Особено внимание бе обърнато на триизмерните обемни гърбове на сцени, светодиодно интелигентно осветление и цялостен сценичен дизайн.

Провеждането на събития с международно значение и световна важност винаги са били предизвикателство, което изисква непоклатима организация, професионализъм и познаване на спецификата на работата. Затова споделените професионален опит и организация на събития от такъв ранг оказват силно влияние върху познаването на спецификата и обогатяват възможностите на компанията.

Повече от десет години Конгрес Инженеринг демонстрира решителност и професионализъм от световна класа в цялостното организиране и висококачествено техническо обслужване на събития с различен характер и висока важност. Благодарение на придобития опит и умения, споделени от доказани специалисти в цял свят, фирмата се изправя смело пред предизвикателството да реализира грандиозни събития и да представя страната ни блестящо пред света.

Конгрес Инженеринг благодари на Българския Зъболекарски Съюз (БЗС) за оказаното съдействие и предоставените контакти при посещенията на представители на фирмата на международните стоматологични конгреси.