10 Години Конгрес Инженеринг

ноември 21, 2012 | admin | Конгрес Инженеринг

Конгрес Инженеринг посвети своята десета годишнина на високите технологии и изкуството.

На 21 ноември 2012 г. в София, лидерът в предоставянето на комплексни конферентни решения Конгрес Инженеринг отбеляза своята десета годишнина. Компанията посвети празненството на високите технологии и изкуството.

С много настроение, Конгрес Инженеринг отбеляза своя успех и високи постижения с колеги, партньори и приятели, сред които представители на бизнеса, на ПР, туристически и рекламни агенции, правителствени организации, представители на най-луксозните хотели в страната и колеги от чужбина. Утвърждавайки връзката между бизнеса и изкуството, представителите на компанията споделиха своята формула за успех – съчетание между постоянство и ангажираност, вдъхновение и упорита работа, прецизност и внимание към всеки детайл.

Управителят на компанията г-н Кристиян Гедов разкри интересни факти от основаването и развитието й през изминалите десет години и сподели: „Опитът ми ме е научил, че в бизнеса, както и в живота, е важно да съумееш да слушаш, но и да даваш. Конгрес Инженеринг е чудесен пример за компания, чиито екип успява да разбере нуждите и очакванията на своите клиенти, но и да им предложи нови, нестандартни и удобни решения. И всичко това съчетано с прецизност и перфекционизъм, каквито често виждаме само в изкуството“.Акцент на вечерта бяха и нестандартните изобразителни произведения на дългогодишния колега и приятел на Конгрес Инженеринг – дизайнерът и художник Венцеслав Дянков. Представяйки вижданията си за постоянно изменящата се среда, авторът създава уникални произведения на изкуството, съчетаващи подредени графични елементи. Чрез подкрепа на творчеството на Венцеслав Дянков, компанията споделя виждането на автора за вниманието и прецизността, стоящи в основата на успеха.

Вечерта завърши с DJ програма, светлинно мултимедийно шоу и музикалните изпълненията на Rhythm Boys, чието невероятно съчетание на барабани, бас, китара, саксофон и клавирни изпълнения се погрижи за доброто настроение на гостите.