НОВО ПОКОЛЕНИЕ ОБОРУДВАНЕ!

април 20, 2015 | admin | Конгрес Инженеринг, Конферентна техника

Имаме удоволствието, отново, първи да запознаем българския потребител с най-новото от света на професионалните конферентни системи.

Конгрес Инженеринг е официален представител за България на конферентно оборудване от най-висок клас. Тази година отговорно, първи представихме на своите клиенти новата напълно цифрова и достъпна дискусионна система на „гиганта“ Bosch- системата Bosch CCS 1000 D, а вече успешно предлагаме и бижуто в дигиталния свят- безжичната Bosch DICENTIS.

Сега безжичната цифрова дискусионна микрофонна система Bosch DICENTIS е вече в България. Системата от ново поколение се отличава с изключителен дизайн и дискретност и в същото време предлага високо качество на звука и богат набор от функции.

Контрол чрез стандартен браузър или таблет, надеждна комуникация на 2,4GHz и 5 GHz, поддръжка и контрол на автоматична HD камера, вграден 4,3 инчов капацитивен сензорен дисплей, компактен ултра насочен микрофон, до 24 часа работа с едно зареждане, елегантен дизайн и кристален звук и това са само малка част от иновациите, които системата предлага…

Компанията Bosch e световен лидер в производството на професионални конферентни системи и решения, като вече десетки години диктува тенденциите и стандартите в оборудването за конферентни зали, инсталацията на дискусионни и преводачески системи и озвучителна техника.

Tags: